Filmare dansul mirilor la Restaurant DaVinci Cluj-Napoca in ziua nuntii

Videograf de nunta la DaVinci Cluj

DaVinci Cluj, restaurantul elegant cu panorama si gradina superba, dorinta oricarui videograf de nunta, este totodata  si un loc care se potriveste de minune oamenilor pasionati de natura, precum Alexandra si Alexandru. Lucru pe care wedding planner-ul Geta Ungurean si echipa sa l-au intuit din plin atunci cand au organizat nunta celor doi. Ce ne-a placut la organizare a fost atentia la cele mai mici detalii, precum si touch-ul personal pe care Geta l-a oferit evenimentului, si pe care am incercat sa il surprindem si in filmarea de nunta. Desi, atat pentru noi ca videografi de nunta, cat si pentru prietenul nostru Stefan Fekete din Cluj, fotograful nuntii, probabil cel mai mare avantaj al organizarii externe a fost faptul ca mirii au putut savura fiecare clipa a nuntii, iar noi am putut reda naturaletea si linistea lor in filmare si poze.

Fiind pasionati de natura, sedinta video a avut loc in gradina botanica din Cluj, unde cei doi s-au intalnit pentru prima data in ziua evenimentului. Intre sedinta de filmare si ceremonia religioasa a avut loc ceremonia civila, tinuta in Parcul Central si oficiata de insusi primarul Clujului. Petrecerea, de la DaVinci, unde nu de mult am filmat nunta pentru Roxi si Lau, a fost exuberanta si plina de dans gratie Arpy & Zip Band care au creat o atmosfera incendiara.

Videograf de nunta la DaVinci Cluj

Hobby-uri si pasiuni reflectate in detaliile de nunta

Alexandra si Alexandru sunt oameni plini de pasiuni: iubesc calatoriile, sportul si natura. Iar cum si noi suntem interesati de aceleasi lucruri in calitate de videografi de nunta, ne-am uitat cu placere la globul cu harta de langa candy bar, dar si la copacelul in rama pe care era scris simpatic: Nu-ti pune pofta-n cui. Insa probabil cel mai mult ne-au placut marturiile de nunta, care au constat intr-un mic copacel Sequoia. Cei doi s-au indragostit de aceasta planta intr-o calatorie in San Francisco, si asa le-a venit ideea pentru aceasta amintire de nunta care dureaza…  3500 de ani si trebuie plantata in ghiveci. Prin urmare, marturiile nu sunt doar originale, ci ajuta si mediul. Personal, de abia asteptam sa vedem de ce se vor indragosti in urmatoarea lor excursie, Machu Picchu!