Filmare nunta si stilul nostru

Cand vorbim de filmare la nunta, unul dintre cele mai importante aspecte este captarea atmosferei, a emotiilor si a energiei din ziua respectiva, toate aceastea prin stilul si viziunea noastra proprie. Prin urmare dorim sa realizam filmari de nunti care scot in evidenta cele mai frumoase clipe, intr-un ton vesel, ajustandu-ne tehnicile de lucru la particularitatile fiecarui eveniment bineinteles. Stim ca nunta este un eveniment unic in viata, iar filmare de nunta se poate face doar o singura data, de aceea iti punem la dispozitie o serie de filme rezumat, ca sa-ti conturezi o idee cat mai buna despre stilul nostru si viziunea noastra. Mai jos, se pot viziona cateva expleme de filmare nunta de la evenimentele la care am participat:

Nunta la Valea Mariei
Restaurant Artitic, after-shooting in Elvetia
Nunta in Satu Mare cu aftershooting la Cluj
Nunta la Grand Hotel Italia, Cluj-Napoca
Nunta la Casino Sinaia
SunGarden Resort, Cluj-Napoca
Nunta Old City Garden, Râmnicu Vâlcea
Nunta la Baia Mare
Nunta la Infinity Ballroom Satu Mare
Nunta Simfonia Satu Mare
Nunta la Castelul Kalnoky - Covasna
Nunta in New Jersey, SUA
Infinity Ballroom, Satu Mare
Nunta la Playa Luna, Ungaria
Nunta la Serenity by Edelweiss, Medias
Shooting dupa nunta in Atena
Filmare cu mirii in ziua nuntii la Mamaia
Nunta la Constanta, Marea Neagra
Ceremonie nunta seara cu aranjament vintage si lumanari
Nunta vintage cu lavande – Budapesta, Ungaria

Videografii si prezenta lor in ziua nuntii

In cazul filmarilor de nunta, urmarim sa fim mereu discreti. Consideram ca acest mod de abordare ne permite sa surprindem mai usor momente spontate si emotii reale. E firesc ca ne vom implica in a crea mediul cat mai ideal pentru secventele surprinse, acest lucru fiind in special adevarat pentru pregatirile din ziua nuntii, insa consideram ca filmare la nunta nu inseamna regizare sau inregistrarea de cadre dupa retete pregatite anterior.

Suntem prezenti la fiecare moment important, urmarim in special sa surprindem cadre mai putin obisnuite, reactii, mici detalii, zambete, lacrimi de fericire. Suntem alaturi de tine, insa in acelasi timp urmarim sa fim “invizibili”, fiindca stim bine, rolul nostru nu este sa fim in centrul atentiei si prin prezenta sa reamintim constant ca la nunta se filmeaza, fie ca este vorba de un cort de nunta intr-o locatie indepartata cu un ton aventuros sau o sala de nunta cu un ambient distins si elegant spre exemplu. Pentru a capta o imagine de ansamblu, oferim si cateva tehnici suplimentare de filmare. Cadrele aeriene ofera o perspectiva unica despre eveniment si locatii in timp ce cadrele slow motion adauga efecte speciale si o perspectiva diferita.

Dincolo de filmare de nunta

Adesea, cuplurile doresc sa aiba o sesiune de filmare care este departe de agitatia evenimentului, atat in timp cat si in spatiu. Un motiv bun pentru o sedinta after-shooting si un avantaj in cazul acestor sedinte este ca ne putem concentra doar asupra cuplului. Exista posibilitatea de a alege o zi sau o locatie intr-un mod flexibil, ceea ce este mereu garantat e atmosfera relaxata.

Cu asemenea idei si sugestii, precum si multe altele, te putem ajuta ca planificarea nuntii sa fie una placuta iar ziua de nunta sa fie dominata numai de sentimente si ganduri pozitive. Bineinteles preocuparea noastra principala este filmarea la nunta, dar pe perioada anilor am acumulat o vasta experienta in aspecte precum rezervarea celor mai buni furnizori, alegerea serviciilor muzicale, impartirea sarcinilor si delegare, nunti tematice, programul din ziua nuntii si mai important de toate, cum sa ramai fresh pentru ziua de nunta si sa te bucuri cu adevarat de ea, si suntem incantati sa impartasim tot ceea ce stim si cunoastem, fiindca o nunta lipsita de stress si cu multa energie il consideram un scop comun.

Totodata pentru asistenta avansata, detaliata si specializata iti recomandam un wedding planner dedicat 🙂