Peste

0

EVENIMENTE

0

ANI EXPERIENTA

0

ORASE

Videografia de nunta si povestea Story Films

Una dintre cele mai mari provocari in videografie, in filmare, este sa redai o poveste in asa fel incat ea sa fie autentica, originala si, totodata, sa transmita emotii. Din aceasta dorinta am lansat in 2013 brandul Story Films, marca prin care am incercat sa imbin experienta mea si a colegului meu cu viziunea noastra asupra videografiei, iar in cele ce urmeaza vei putea aflat mai multe despre Story Films.

Povestea noastra ca videografi de nunta

Desi ar putea suna neobisnuit, insa nu ne-am vazut videografi inca din copilarie si nici prin gand nu ne-a trecut pana acum cativa ani ca vom ajunge  sa calatorim pentru a surprinde una dintre cele mai importante zile din viata multora: ziua intemeierii unei noi familii. Mai mult ca sigur insa au fost aspecte care ne-au placut si ne-au pasionat din totdeauna si care acum reprezinta elementele muncii noastre de zi cu zi.

Iubeam in copilarie filmele documentare, in special materialele realizate de David Attenborough despre natura, plante si animale, dar, la fel de mult, admiram mai toate programele canalelor National Geographic si Discovery. Acestei perioade i se datoreaza si iubirea fata de geografie, tari, capitale, continente, regiuni. Dupa terminarea studiilor am optat pentru facultatea de Stiinte Economice, fiind motivat de reusita unui concurs de antreprenoriat,

Fiindca filmarea este o munca de echipa (chiar si filmarea de nunta), fiind dificil pentru o singura persoana de a se concentra in atatea directii si de a da un randament maxim pe durata unei zile intregi, am cautat pe cineva care sa aiba o viziune similara cu a mea, cunoscandu-l astfel pe colegul meu, iar in 2013 am lansat Story Films din primult moment gandit ca si echipa de 2 videografi.

Videografi filmare nunta Story Films - Gyarmati Tamas si Kalmar Gyula

Gyarmati Tamás | Kalmár Gyula

Story Films: onorati sa facem ce ne place

In general, persoanele care lucreaza in acest domeniu se pot considera norocoase. Nu este usor sa ai raspundere deplina atat fata de tine, cat si pentru serviciul pe care il oferi, insa recompensa unui zambet, al unui ,,multumesc” sau certitudinea din ochii cuplurilor ca si-au ales videograful de nunta potrivit si ca le vei oferi o amintire de la un eveniment ce are loc o singura data in viata, sunt sentimente superbe.
De asemenea, despre experienta noastra Story Films, putem sa marturisim ca in ultimii ani am participat la evenimente absolut superbe, in locatii de la mare (Nunta la Constanta) la munte (Nunta la Sinaia). Este un prilej grozav sa te bucuri alaturi de cupluri, invitati, prieteni, familii care s-au reunit pentru a se bucura cu adevarat de acel moment.

Story Films: o experienta diferita

Credem intr-un stil de filmare care nu este intruziv, care nu deranjeaza prin prezenta, care nu incearca sa impresioneze prin echipamentul folosit, care nu este masurat in cantitati, dar care ofera placerea amintirilor atat pe termen scurt, cat si peste 5, 10, 15 ani de la nunta. Este minunat sa fi sunat de un fost client care-ti spune: ,,Am o problema cu sotia mea… nu se mai opreste, se uita in continuu la clipul rezumat de la nunta”.

Pe langa videografia propriu zisa, despre Story Films, despre noi, ar fi important sa mentionam, ca putem oferi idei si sugestii astfel incat atat perioada de planificarea cat si ziua de nunta sa fie lipsita de prea multe griji, iar in centru sa fie emotia, energia si de ce nu si lacrimi de fericire. Nu suntem organizatori de evenimente, insa avem o vasta experienta in acest domeniu, suntem printre primii furnizori de nunta rezervati la un eveniment, pastrand un contact personal cu majoritatea cuplurilor care ne aleg si suntem prezenti aproape pe toata durata evenimentului, asa ca ne poti intreba cu incredere!