Intrebari si raspunsuri

1. CE INSEAMNA “BEST MOMENTS” SI DE CE OCUPA UN ROL ASA DE IMPORTANT IN SERVICIUL VOSTRU?
In conceptia noastra, clipul Best Moments (cunoscut si drept clip rezumat, highlights, clip in stil cinematografic) este un material video de cateva minute care rezuma nunta si care, printr-un stil aparte, reda atmosfera si clipele cele mai marcante ale nuntii.

Acest material reprezinta un mic film de sine statator, care, de multe ori, are un succes mai mare decat varianta completa a filmului.

Pentru a vedea cateva exemple, acceseaza sectiunea de portofoliu video nunta.

2. LA CE CALITATE ORI REZOLUTIE ESTE REALIZAT FILMUL DE NUNTA?
In prezent, exista doua optiuni in privinta videoului de nunta:

  • Video nunta Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli, rezolutia cea mai raspandita in domeniul online si suporturi digitale in momentul de fata, care ofera o calitate exceptionala a imaginii (in prezent, o buna parte din canalele de televiziune trasmit la definitie standard (720 x 576 px) sau HD (1280 x 720 px), iar, cu cateva exceptii online, Full HD este calitatea maxima a celor mai multe materiale)
  • Video nunta 4K, cunoscuta si sub denumirile UHD sau Ultra High Definition, adica 3840 x 2160 px, rezolutie superioara fata de calitatea full HD (aproximativ de 4 ori mai detaliat decat full HD).

3. CU CE APARATE LUCRATI?
Orice aparat este atat de bun precum cel care il utilizeaza. Din natura acestei filozofii, pe site-ul nostru nu vei vedea un accent mare pus pe acest aspect. Suntem convinsi ca valoarea adaugata in serviciul nostru de filmare nunta este data de stilul de lucru si de creativitatea noastra.

Insa, pentru pasionatii de tehnologie, putem mentiona ca lucram la proiectele de tip video nunta cu camere DSLR, cu obiective interschimbabile si o serie de accesorii care fac posibila o filmare dinamica fie de jos, fie chiar din aer.

4. DE CE NU AVETI IN OFERTA SI SERVICII FOTO?
Am decis sa ne axam doar pe filmare, pe serviciul video la nunta, pentru ca stim cu totii, performanta se poate obtine doar daca esti axat pe un singur domeniu. Sunt multi ofertanti care au servicii la pachet, care au oferte ,,foto-video”. Noi nu am ales aceasta cale fiindca exista multe stiluri de abordare in fotografierea de nunta si nu ne dorim sa-ti restrictionam alegerea prin cineva cu care venim ,,la pachet”.

Colaboram, la nivel de recomandare, cu mai multi fotografi din zona Transilvaniei, astfel incat tu sa alegi acel fotograf care iti place cu adevarat.

5. CARE ESTE PERIOADA IN CARE SUNTETI PREZENTI LA EVENIMENT?
Suntem alaturi de tine inca de la inceputul pregatirilor si pana la sfarsitul petrecerii (in principiu, cca ora 4:00, in cazul nuntilor de noapte, si cca 0:00, in cazul nuntilor de zi). Consideram ca pentru realizarea unui film de nunta reusit este suficient materialul realizat pana la aceasta ora.

6. CAT DE LUNGA ESTE VARIANTA FINALA A FILMULUI?
Lungimea variantei finale depinde intr-o oarecare masura de natura evenimentului, de asteptarile voastre, insa, in general, este de lungimea unui film, astfel incat sa nu devina plictisitor, ci mai degraba interesant si captivant (in general maxim 70-80 minute).

Putem propune si o abordare mai compacta in situatia in care lungimea filmului ,,lung” are target de 25-35 de minute, insa in acest caz vorbim de o perspectiva total diferita fata de prima varianta.

Mentionam ca tariful platit este pentru prezenta noastra, pentru stilul de lucru, pentru experienta si viziunea noastra si mai putin pentru numarul de ore filmate.

Daca iti doresti un material final de 3-4-5 ore, probabil noi nu suntem cea mai potrivita optiune pentru tine.

7. CARE ESTE STILUL FILMARII?
Stilul si modul in care filmam si suntem prezenti la nunta este, in primul rand, unul neintruziv. Dorim sa fim discreti la fiecare nunta si sa atragem cat mai putina atentie asupra faptului ca filmam fiindca doar astfel vom capta cele mai sincere si naturale sentimente. Totodata, pentru un rezultat autentic, folosim camere si echipamente ce produc un efect similar echipamentelor de inregistrare folosite in industria filmului.

In editare vom evidentia cele mai importante momente, astfel incat, materialul care rezulta din acest proces sa fie intr-adevar un film profesionist al nuntii si nu doar o simpla documentare a evenimentului, un simplu video de nunta.

8. CINE ALEGE MUZICA PENTRU MONTAJ?
Daca ai o idee, o sugestie pentru o piesa, suntem mereu deschisi la propuneri. In general, cuplurile au incredere in noi si ne incredinteaza sarcina alegerii fundalului muzical pentru videoul lor de nunta.

9. PE CE SUPORT SI IN CE FORMA PRIMESC MATERIALELE?
Materialele video de la nunta sunt livrate pe suport USB intr-o cutie personalizata din lemn masiv. De asemenea, ai acces atat la clipul best moments cat si la filmul complet prin intermediul unui player online (cu parola) pentru o perioada nedeterminata de timp. Pentru mai multe detalii contacteaza-ne si solicita o brosura de prezentare.

10. FACETI DEPLASARI SI IN ALTE LOCALITATI SAU TARI?
Da. Serviciul nostru nu este legat de o anumita zona sau regiune. Pana acum, am filmat evenimente intr-o multime de orase din Romania, respectiv, ne deplasam regulat si in afara granitelor tarii. Prin urmare, acceptam provocari noi cu mare drag.

Pentru mai multe detalii te rugam sa ne transmiti o solicitare prin formularul de contact, astfel incat sa putem verifica disponibilitatea si sa trimitem o informare detaliata in acest sens.