Intalnirea miresei si a merelui in ziua nuntii in curtea restaurantului Crystal din Satu Mare

Nunta baptista si frumusetea ei

In cadrul jobului nostru de videografi avem ocazia sa cunoastem o multime de oameni faini, iar Daniela si Sabin nu au facut exceptie. Filmarea de la nunta baptista, mai specific aftershooting-ul, a fost in unul dintre locurile noastre preferate: castelul Karolyi din Carei, unde spre exemplu am filmat si cu Ramona si Raul in ziua nuntii lor, continuata ulterior la sala de nunta Monte Carlo din Satu Mare. In plus, am fost pe aceeasi lungime de unda cu cuplul de la bun inceput, ei fiind calmi, draguti, iar iubirea lor inocenta si sincera. Acest lucru s-a vazut in mod special in timpul sesiunii video: se concentrau unul pe celalalt, nefiind niciun moment artificial sau grabit. Astfel am reusit sa surprindem cadre foarte frumoase cu ei relaxati. Shooting-ul a fost tinut intr-o alta zi, dupa nunta, deoarece sunt 35 de km intre castel si locatia evenimentului.

Evenimentul a fost de fapt o nunta baptista, tinuta la restaurantul Crystal Satu Mare intr-o duminica, la mijloc de iulie. Ne-a placut foarte mult cum au planificat cei doi pregatirile de nunta, totul fiind gandit pana in cel mai mic detaliu.

Daniela, originara din Moldova, si Sabin, satmarean, sunt stabiliti de mai multi ani in Belgia. El lucreaza, iar ea este studenta. Prin urmare, o parte din invitati au fost prieteni din strainatate. Pe parcursul nuntii am lucrat impreuna cu Rad Ligia si sotul ei, fotografii care au importalizat sub forma de poze momentele evenimentului. Lucrarile lor sunt superbe iar cei doi sunt foarte deschisi si energici, asa ca noi ii recomandam cu multa incredere.

Idei originale pentru receptie la nunta baptista

Decor la nunta baptista

Dupa pregatirile aferente, nunta a debutat cu ceremonia religioasa tinuta la Biserica Crestina Baptista Betel. Receptia de dupa, de la resturantul Crystal, a fost eleganta fara a fi pretentioasa. Un amanunt interesant, prezent si in filmare, este rama in stil foto, impreuna cu inimioarele din lemn. Pe aceste inimioare invitatii scriau mesaje personalizate cuplului, pe care dupa aceea le aruncau in rama (in stil magnet). Ideea ni s-a parut originala si o foarte aparte amintire din ziua nuntii. In plus, au fost o serie de activitati precum fotografii cu invitatii si jocuri creative atat pentru copii cat si pentru adulti. Muzica, contemporana crestina, un element nelipsit de la nunta baptista, a fost cantata de talentatii Andrei si Camelia Ciurdas.

Detalii nunta baptista