Nunta Cluj, filmare la sedinta de dupa nunta - Wonderland Cluj

Nunta la DaVinci Cluj cu multe momente deosebite

Roxi si Lau au optat pentru o nunta la DaVinci Cluj, iar acest eveniment a fost plin de momente inedite. In primul rand, am ascultat un cvartet de muzica clasica, dar si multe melodii dragi noua de la trupa de cover-uri Good Day. Iar supriza noastra preferata a fost aftershooting-ul de dupa eveniment care s-a axat pe echitatie. Fiind pasionata de calarie, Roxi a ales aceasta tema pentru care am inchiriat chiar si un cal. Prin urmare, am ajuns impreuna cu fotograful sa tinem una din cele mai interesante sesiuni foto si de filmare, de data aceasta pe dealurile de langa Wonderland Resort. De altfel, momente inedite au fost si inainte de eveniment, cand Laurentiu i-a facut lui Roxi o cerere in casatorie intr-un loc special: in Budapesta, in noaptea de revelion. Cei doi se cunosc inca din liceu, asa ca bineinteleles raspunsul a fost un da entuziast si asa a inceput organizarea de nunta la DaVinci Cluj alaturi de maestrul de ceremonii Dan Hedesiu, care se ocupa si de partea de planning.Nunta la DaVinci Cluj-Napoca

O ambianta eleganta la restaurant DaVinci

Restaurantul DaVinci Cluj este, in opinia noastra, una dintre locatiile cele mai potrivite pentru mirii care doresc sa combine rafinamentul cu elemente outdoor pentru ziua de nunta. Avand o gradina cu panorama frumoasa inspre dealurile inverzite ale Clujului si axandu-se pe un stil de decor mediteraneean, locatia este cu adevarat speciala. Iar noi ca videografi putem afirma ca este ideala si pentru sesiunile video ­čśŐ. Daca doresti sa citesti si despre o alta nunta in Cluj la care am fost videografi si care s-a organizat tot la DaVinci, doar urmareste linkul si afla mai multe despre evenimentul Alexandrei si a lui Alexandru.

Ce ne-a impresionat pe parcursul zilei a fost muzica de la eveniment, care a completat perfect ambianta de la DaVinci. Este vorba de un cvartet de muzica clasica, mai precis de echipa Cantabile Quartet Cluj. Avantajele unui cvartet  de coarde, constand din doua viori, o viola si un violoncel, sunt multiple: instrumentele sunt usor de transportat, invitatii se pot bucura de muzica live, iar nimic nu poate fi mai potrivit pentru receptia invitatilor decat un repertoriu de muzica clasica de calitate. Cvartet nunta la DaVinci ClujCu privire la muzica de petrecere, Roxi si Lau au optat pentru DJ-ul Alin Krausz si trupa Good Day, care au interpretat o gama larga de cover-uri si au intretinut atmosfera si ringul de dans la DaVinci Cluj oferindu-ne oportunitatea de a surprinde si cadre superbe de petrecere in seara de nunta.