Filmare sedinta aftershooting pe mal de lac - Italia

Daca te-ai gandit ca ti-ar placea enorm de mult ca ziua nuntii tale sa fie in aer liber, nunta la cort este o idee buna. Chiar daca ai auzit avantaje si dezavantaje despre o nunta la cort, nu trebuie sa te lasi prada capriciilor altora. Nunta la cort nu implica un efort atat de imens. Esential este sa alegi servicii profesioniste si sa iti planifici totul din timp. Asa au facut Mariana si Cosmin, la care am surpris cu mult drag ziua in care acestia si-au unit destinele.Nunta la Cort - Cort Dana Satu Mare

Nunta la cort in Satu Mare

Mariana si Cosmin au ales sa-si celebreze dragostea alaturi de persoanele dragi la Hotel Dana din Satu Mare. Pe langa gradina frumos amenajata unde s-a oficiat starea civila, Hotel Dana ofera si un cort festiv splendid. Avantajul acestui spatiu este posibilitatea ca tu sa iti personalizezi cortul cu decoratiuni si jocuri de lumini in functie de propriile preferinte. Albul combinat cu lumini in nuante catifelate de mov si roz si asortat cu candelabrele maiestoase au conferit o eleganta specifica evenimentului.

De ce nunta la cort este o alegere potrivita

Partea buna este ca aceasta eleganta si libertate in aranjamente se combina cu o atmosfera mai lejera si mai luminoasa pe care o da nunta la cort. Spre deosebire de un restaurant, nunta la cort ofera o mai mare mobilitate. Invitatii cuplului au simtit aceasta intimitate si s-au distrat din plin. Aceasta ne-a amintit de o alta nunta la cort, unde atmosfera a fost la fel de dinamica, avandu-i drept protagonisti pe Raluca si Laurentiu, care si-au organizat nunta tot la Satu Mare, la Restaurantul Infinity Ballroom. Deci, daca esti o mare iubitoare a spatiilor largi si deschise, în care intimitatea si eleganta se imbina armonios, nu ezita sa iti faci planuri pentru o nunta la cort. Iar daca iti faci griji ca vremea ar putea sa-si faca de cap, nu trebuie sa te nelinistesti. Cortul dispune de pereti, iar confortul este asigurat. Iar cum locul nu e singurul care reflecta atmosfera petrecerii, cea care a însufletit-o si mai mult a fost muzica trupei Dragos & Friends Orchestra din Cluj.Filmare sedinta aftershooting pe mal de lac - Italia

Comunicarea si inceputul unei noi prietenii

Comunicarea este unul dintre elementele foarte importante pentru noi. Spre bucuria noastra, Mariana si Cosmin s-au dovedit a fi foarte deschisi. Astfel, nu am fost doar niste persoane care au filmat evenimentul, dar am devenit prieteni. De fiecare data cand mirii au avut nevoie de sugestii sau sfaturi in materie de planning, noi am fost încantati sa ii ajutam. Am împartasit cu ei cunostinte si sfaturi din experienta noastra anterioara din domeniul nuntilor. Mariana si Cosmin ne-au invitat pentru un weekend în nordul Italiei, in jurul Lacului Garda, un spatiu fermecator pentru cei indragostiti. Asa incat, calatoria noastra si a tanarului cuplu a continuat cu un aftershooting. Într-o atmosfera destinsa am profitat de frumusetea pitoreasca a Italiei.

Aftershooting în nordul Italiei

Cu peisaje naturale incantatoare, cu stradute inguste sau coloane antice amintind de gloria trecutului, am filmat in doua localitati. Initial, am explorat povestea de dragoste a Marianei si a lui Cosmin in Sirmione. Oraselul situat pe o mica peninsula din partea de sud a Lacului Garda ofera o priveliste fermecatoare. Apoi, am continuat aventura aftershooting-ului in Castiglione delle Stiviere, oraselul unde locuiesc protagonistii si care reflecta spiritul local al zonei. Am filmat atat seara, in lumina calda a apusului, cat si dimineata foarte devreme, intampinand rasaritul. Speram ca secventele te-au cucerit, iar povestea Marianei si a lui Cosmin te-a convins sa alegi inspirat locatii pentru nunta visata precum nunta la cort sau destinatii exotice.