Dansul mirilor la Restaurant Esedra, Sala Simfonia Satu Mare

Filmand nunta la Simfonia Satu Mare

Una din amintirile deosebite de la nunta Soniei si a lui Tamas este atmosfera rafinata, dar care a dat tonul pentru o noapte plina de distractie si energie. Nunta s-a tinut in Satu Mare, intr-una din cele mai noi si moderne sali din zona: Sala Simfonia apartinand restaurantului Esedra. A fost o zi superba de inceput de octombrie, calda si cu cer senin, amintind de zilele de vara si sporind voia buna.

Nunta la restaurant Simfonia Satu Mare

Pregatirile s-au facut la nivel local, acasa la mire si mireasa. Cei doi s-au intalnit la biserica, unde a avut loc ceremonia religioasa. A fost un moment frumos, pe parcursul caruia toata lumea a fost emotionata. Sonia a tinut un buchet de trandafiri rosii, care in combinatie cu rochia au rezultat in fotografii si cadre filmate splendide.

Pregatiri mireasa Satu Mare. Nunta Simofnia

Muzica de cover la Simfonia Satu Mare

Petrecerea a debutat cu un dans elegant efectuat de miri secvente din aceasta coregrafie vazandu-se si in clipul best moments de la nunta. La scurt timp dupa, toti invitatii dansau pe melodiile cantate de XXL Band. Aceasta e cea mai apreciata trupa de cover-uri din zona, cu solicitari din toate colturile tarii si renumita pentru atmosfera unica pe care o creeaza. Atmosfera a fost la fel de energica ca la nunta filmata la Sala Monte Carlo pentru Ramona si Raul, unde tot XXL Band cantat. Distractia la nunta a fost sustinuta si de un cocktail bar excelent amplasat in incinta restaurantului Simfonia, pe care mai ales tinerii -dar nu numai- l-au apreciat si unde, discret, asa cum ne place noua sa fim prezenti la petrecerea de nunta, am filmat niste cadre creative. De altfel acest mod de a fi prezenti si de a filma la nunta este un element pe care il consideram important in cazul serviciului nostru. Consideram ca cele mai autentice, emotionante si haioase cadre le putem filma atunci cand invitatii nu se simt deranjati de prezenta camerelor de filmare.