Apus Valletta Malta

Save the date video Malta

Povestea filmarii unui video save the date in Malta

Malta te duce cu gandul la plaje idilice si alei inguste incarcate de istorie, o locatie ideala pentru un video save the date. La o plimbare pe aceste stradute, simti briza mediteraneana si aromele dulci care plutesc in jurul restaurantelor. Nici nu e de mirare ca numele insulei provine din cuvantul roman “melita”, care inseamna miere. Iar Valletta, capitala, este atat din punct de vedere geografic cat si istoric la intersectia culturii occidentale cu cea orientala, a carei influente se regasesc in zonele si monumentele protejate UNESCO.

Video save the date filmat in Malta

Video-ul Save the Date in Valletta – in spatele cortinei

Initial, calatoria noastra in Malta a fost pentru a filma diferite proiecte, dar am ajuns sa facem si un save the date video pentru Jennifer si Pierre, un cuplu pe care l-am intalnit pe parcursul sederii noastre acolo si cu care ne-am imprietenit. Jennifer lucreaza in domeniul educatiei, iar Pierrre este activ in industria jocurilor/pariurilor. Cei doi sunt maltezi si traiesc respectiv lucreaza chiar la iesirea din capitala. Ne-am inteles de minune de la inceput si, de vreme ce ei urmeaza sa se casatoreasca in 2018, am avut ideea spontana de a face acest video save the date. Deoarece am descoperit ca si cei doi sunt pasionati de calatorii, am decis sa incorporam aceasta tema in video-ul nostru, iar ei au adus si accesorii pentru a construi un cadru potrivit.

Filmare Save the Date Saint Jualian's Malta

Pentru prima parte a filmarii, ne-am intalnit cu Jennifer si Pierre in golful St. Julian, un loc popular atat printre turisti cat si printre localnici. Acolo, in dupa-amiaza insorita, am filmat primele secvente. Apoi ne-am grabit sa prindem feribotul care conecta Sliema de Valletta. Cand am ajuns in capitala, soarele incepea sa apuna, iar noi am profitat de acest lucru pentru a filma cateva cadre foarte pitoresti. Pentru ultimele secvente ne-am mutat in parcul Upper Barakka Garden, un loc care ofera vederi asupra portului cel mare, vizitible printre romantice arcade albe . Ca si o coincidenta, din parc am putut vedea restaurantul Villa Binghi, locatia viitoarei nunti. Cat despre materialul realizat, clipul save the date pentru nunta se poate fi vizionat in postarea din link.