Sedinta video trash the dress Budapesta

Nunta la Majestic Satu Mare

Daca ii vei cunoaste pe Denisa si Cristian, sigur te vei molipsi de seninatatea si fericirea pe care le impartasesc cu cei din jur, aspect ce l-am observat atat in ziua nuntii cat si la sedinta trash the dress in Budapesta. Pasiunea si candoarea din gesturile si privirile lor sunt molipsitoare. Experienta pe care am avut-o la nunta lor ne-a facut sa apreciem si mai mult aceste calitati. Cununia religioasa si petrecerea de nunta au avut loc intr-o duminica de vara linistita si luminoasa. Alaturi de familie si de prieteni, Denisa si Cristian au ales drept locatie Restaurantul Majestic din Satu Mare. Eroii sarbatorii si invitatii s-au distrat din plin, profitand de muzica buna si de atmosfera agreabila. Familiari deja cu restaurantul Majestic, unde am filmat si nunta Alexandrei si a lui Vlad, am revenit cu drag aici si am incercat sa cream o amintire la fel de neuitat.

Trash the dress in Budapesta

Dupa doua saptamani de la nunta am realizat sedinta trash the dress in Budapesta cu Denisa si Cristian. Sedinta foto-video s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa. In acest sens, noi recomandam ca shooting-ul de dupa nunta sa aiba loc la cateva zile dupa eveniment, dar nu mai tarziu de 2-3 saptamani de la nunta. In primul rand, pentru ca ziua nuntii este uneori prea aglomerata si astfel se economiseste timp. De asemenea, pentru crearea unor cadre unice, nu este indicat sa te grabesti. Iar in al doilea rand, esti mult mai odihnit si mai plin de energie ca sa profiti de locatiile minunate alese special pentru acest moment. In opinia noastra, cum am mai spus este la fel de important ca aftershooting­-ul sa aiba loc la scurt timp dupa eveniment, pentru a pastra acel “mood” al nuntii. Budapesta, Trash the Dress

Capitala Ungariei – locatie ideala pentru aftershooting urban

Capitala Ungariei este o bijuterie arhitecturala atunci cand vine vorba de realizarea unui aftershooting. Doua dintre locatiile alese de catre Denisa si Alexandru pe care ti le recomandam cu drag daca te gandesti la o sedinta trash the dress in Budapesta sunt Castelul Vajdahunyad si imprejurimile Castelului Buda (fostul Palat Regal). Noi ne-am pus creativitatea la bataie de data aceasta in aceste doua locatii. Cu alura imperiala, inconjurat de cladirile baroce splendide, Castelul Buda i-a plasat pe indragostiti intr-un peisaj boem. Ideal este sa ramai si sa descoperi frumusetea castelului si a imprejurimilor care ascund tot felul de frumuseti si mistere arhitecturale. Ai sansa sa descoperi labirintul castelului, Muzeul de Istorie, Galeria Nationala, Piata Sfanta Treime sau te poti bucura o plimbare de-a lungul Dunarii. Noi nu am ratat nici Castelul Vajdahunyad din Parcul Orasului, construit la sfarsitul secolului XIX. In aceasta locatie am profitat de varietatea de stiluri si de gradina imensa, incercand sa construim propria poveste a celor doi.

Iar daca va intrebati ce inseamna trash the dress, va povestim imediat. Trash the dress este o practica in care rochia de mireasa e ,,distrusa” intr-un mod artistic si creativ, surprinsa sub forma unor momente fotografice inedite. Acest concept nu presupune la propriu distrugerea definitiva a rochiei, ci este mai degraba o modalitate excentrica de a prelungi experienta nuntii intr-o maniera indrazneata. In cazul Denisei, experienta trash the dress a constat in periplul distractiv si romantic totodata, prin zonele faimoase ale Budapestei. Tu cat de curajoasa esti sa te plimbi pe strazile orasului si sa nu-ti pese de micile imperfectiuni?