1024 384 Gyula Kalmar

Sonia & Tamas – 2 octombrie 2016

Una din amintirile deosebite de la nunta Soniei si a lui Tamas este atmosfera rafinata, dar care a dat tonul pentru o noapte plina de distractie si energie. Evenimentul s-a tinut in Satu Mare, intr-una din cele mai noi si moderne sali din zona: Sala Simfonia apartinand restaurantului Esedra. A fost o zi superba de inceput de octombrie, calda si cu cer senin, amintind de zilele de vara si sporind voia buna.

Pregatirile s-au facut la nivel local, acasa la mire si mireasa. Cei doi s-au intalnit la biserica, unde a avut loc ceremonia religioasa. A fost un moment frumos, pe parcursul caruia toata lumea a fost emotionata. Sonia a tinut un buchet de trandafiri rosii, care in combinatie cu rochia au rezultat in fotografii splendide realizate de Virag Botond, fotograful.

Petrecere cu XXL Band

Petrecerea a debutat cu un dans elegant efectuat de miri. La scurt timp dupa, toti invitatii dansau pe melodiile cantate de XXL Band. Aceasta e cea mai mare trupa de cover-uri din zona, cu solicitari din toate colturile tarii si renumita pentru atmosfera unica pe care o creeaza. Distractia a fost sustinuta si de un cocktail bar excelent, pe care mai ales tinerii -dar nu numai- l-au apreciat. A fost intr-adevar un eveniment foarte reusit unde toata lumea s-a simtit excelent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.