1024 384 Gyula Kalmar

Raluca & Adrian – 4 iunie 2016

Nunta Ralucai si a lui Adrian a fost un eveniment plin de surprize, nu doar pentru ei, ci si pentru mine. Dar sa incepem cu inceputul. Probabil ca cea mai frumoasa surpriza a fost cererea in casatorie in sine, pe un platou cu vedere la Mediterana de pe drumul spre varful Ypsario, cel mai inalt punct al insulei Thasos. Surprizele au fost la fel de intense si in ziua nuntii, incepand cu Adrian care a fost deopotriva emotionat si entuziasmat sa o vada pe Raluca in rochia de mireasa, pana la buchetul superb violet pe care acesta i l-a daruit. Dar o supriza mi-a fost rezervata si mine, care am descoperit ca in echipa cu care lucrez se afla si un fost coleg de liceu. Acesta este asociat al firmei care s-a ocupat de Photobooth (cabinefoto.ro), dar desi este si el din Cluj, intamplarea a facut sa ne intalnim tocmai in Mamaia. Photobooth-ul a fost unul din cele mai de succes elemente ale nuntii, iar cu totii am ramas cu o gramada de poze amuzante de pe urma lui.

Ziua de 4 iunie a debutat cu o cafea turceasca extrem de puternica preparata de tatal lui Adrian. Pregatirile au inceput devreme dar s-au desfasurat relaxat, iar la ora stabilita mergeam spre Starea Civila tinuta la Casa Casatoriilor din Constanta, aproape de promenada. A urmat casatoria religioasa, iar dupa aceea fotograful Dan Muresan din Cluj, impreuna cu prietena sa, au tinut o sedinta foto cu mirii, nasii si cativa prieteni apropiati la Cazinoul din Constanta, emblema orasului. Inainte de restaurant -Melody Ballroom – am avut chiar timp sa savuram o inghetata la o terasa din apropiere.

Continuand cu seria de suprize, primul dans a fost o coregrafie de Bachatango minunat executata, care a dat tonul petrecerii. Trupa Sing impreuna cu animatoarele formatiei au intretinut atmosfera cu o varietate de stiluri, de la muzica usoara pana la cea clasica si cea populara. Petrecerea a fost foarte animata, iar noi ne-am pornit spre hotel doar dimineata, cand am reusit sa facem si poze cu rasaritul. A doua zi, cand am iesit cu niste prieteni de la Photobooth la o baie, ma gandeam ca este finalul perfect al unui eveniment mai mult decat reusit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.