Stilul filmelor de nunta realizate

Unul dintre cele mai importante aspecte in filmarea unei nunti este captarea atmosferei intr-un mod autentic, prin urmare ne ajustam tehnicile de lucru putin in functie de particularitatile fiecarui eveniment. La urma urmei, singurele amintiri care raman dupa eveniment sunt verighetele, fotografiile si filmul nuntii. Astfel, credem ca filmul de nunta joaca un rol important in retrairea amintirilor si a emotiilor din aceasta zi. Iar in viziunea noastra modul cel mai creativ si reusit pentru atingerea acestui scop este printr-un clip de nunta scurt si dinamic. Mai jos, se pot vedea cateva expleme de la evenimente diferite:

destination wedding Romania Greece

Oana & Tassos

Outdoor wedding – Thessaloniki, Greece

Bride and groom holding hands, wedding day in Constanta, Black Sea coast

Raluca & Adrian

Costal wedding – Mamaia, Black Sea

Valetta, Malta's capital - Aerial view

Jennifer & Pierre

Save the Date – Valletta, Malta

Fehervarcsurgo Karolyi Castle - Aerial view from drone

Krisztina & Gergely

Castle wedding near Lake Balaton, Hungary

Groom looking at his bride while walking in the forest - Carpathian Mountains

Andreea & Iustin

Carpathian Mountains, Transylvania

Bride and groom during ceremony - Couple holding candles at a wedding in Hungary

Martina & Roland

Vintage wedding – Budapest, Hungary

Modul nostru de lucru

Urmarim sa fim mereu discreti la fiecare eveniment. Consideram ca acest mod de abordare ne permite sa surprindem mai usor momente spontate si emotii reale.

Particularitatile fiecareui eveniment se pot reflecta in multiple moduri in clipurile noastre de nunta. Dar ceea ce se remarca intotdeauna sunt particularitatile locatiei si a stilului ales. Un cort de nunta intr-o locatie indepartata stabileste un ton aventuros, in timp ce o sala de nunta cu un ambient distins in apropierea unui lac spre exemplu aduce o nuanta eleganta. Pentru a capta o imagine de ansamblu, oferim si cateva tehnici suplimentare de filmare. Cadrele aeriene ofera o perspectiva unica despre eveniment si locatii in timp ce cadrele slow motion adauga efecte speciale si o perspectiva diferita.

Calatoriile si nunta intr-o destinatie

Adesea, cuplurile doresc sa aiba o sesiune de filmare care este departe de agitatia evenimentului, atat in timp cat si in spatiu. Un motiv bun pentru o sedinta after-shooting si un avantaj in cazul acestor sedinte este ca ne putem concentra doar asupra cuplului. Exista posibilitatea de a alege o zi sau o locatie intr-un mod flexibil, ceea ce este mereu garantat e atmosfera relaxata.

Videografia intr-o destinatie inseamna ca avem mereu geanta gata pregatita. Pe parcursul anilor am calatori in multe locatii pentru a filma evenimente  iar portofoliul nostru acopera o gama larga de stiluri de evenimente. De la Paris la Budapesta si Grecia, am filmat evenimente in tari si culturi diferite. Calatoriile sunt un factor care ne inspira si ne motiveaza sa ne dezvoltam in mod continuu in domeniul videografiei de eveniment. Daca credeti ca suntem alegerea potrivita pentru evenimentul vostru, asteptam cu nerabdare sa aflam mai multe detalii despre evenimentul planificat.

Instagram

divider