1024 384 Story Films

Orsi & Dani – 4 septembrie 2015

Iata o poveste frumoasa de iubire care demonstreaza cum comunicarea virtuala poate duce la ceva serios. Este povestea de dragoste a doi tineri frumosi – Orsi si Dani – care au fost parca facuti unul pentru celalalt, ea fiind din Satul Mare, el din Nyiregyhaza, Ungaria. Soarta a facut sa se cunoasca in mediul online, ea fiind in Romania iar el plecat in Israel, deci la mai bine de 2000 km distanta unul de altul. Totul a inceput atat de simplu, dar a devenit serios si s-a concretizat cu o cerere in casatorie, imediat la a patra intalnire.
Pe Orsi si Dani noi i-am cunoscut la un targ de nunti, unde aveam stand comun cu prietenul nostru Papp Csaba, fotograful care ulterior urma sa le imortalizeze nunta.

Din timpuri stravechi casatoriile se fac cu ceremonii religioase, iar Orsi si Dani au renuntat la traditii si nu au facut o nunta clasica cu staret, lor le-a placut ideea de a face o nunta mai mica, la care sa le fie alaturi prietenii dragi. Ceremonia lor religioasa a avut loc in aer liber, in curtea restaurantului Crystal din Satul Mare, unde decorul a fost impresionant, intim, perfect pentru momentul emotionant. Uniquerart dekor si Floraria Eva au realizat decorul si florile, in special cu trandafiri albi si portocalii. Tortul de nunta a fost pur si simplu superb, alb, frumos decorat cu elemente in forma de inimioare rosii, simbolizand dragostea dintre cei doi miri, dar si bunastarea in viitor, dorinta lor de a forma o familie fericita si puternica. Nu incape indoiala de ceea ce s-a dorit a fi transmis prin alegerea unui astfel de tort deoarece inimioarele sunt un simbol traditional al iubirii.
Atat mirele cat si mireasa au fost foarte emotionati, cat despre mire am putea spune ca a fost si mai si, avand in vedere faptul ca in ajunul nuntii a organizat o petrecere a burlacilor cu prietenii sai. Aceasta a avut loc chiar cu o zi inainte de fericitul eveniment al casatoriei, deci se intelege de ce nu au lipsit glumele noastre cu privire la faptul ca mirele si prietenii lui erau cam obositi :), insa cu toate aceste “greutati” Dani si gasca de prieteni urmau sa danseze si sa se simta bine pana dimineata.

Dupa ceremonie oaspetii au fost poftiti in restaurant, unde imediat a inceput distractia. Invitat de suflet a fost catelul lor Buksi, care s-a nascut in Istrael si a ajuns la Orsi datorita lui Dani. Catelul era si el costumat festiv, avea o hainuta alba cu dantela roz, ca doar participa la o nunta.
Mireasa a aratat extraodinar in rochia alba, perfecta, foarte eleganta, coafura ei cu trandafirasi albi in par a fost realizata de prietena sa Beata Czumbil, iar machiajul fin de Odette Marita. Muzica la nunta a fost asigurata de DJ Alexandru Ilyes si Kugler Cynthia, o solista ce a interpretat cover-uri si cantece de petrecere, ea fiind si o foarte buna prietena a miresei.
Un alt eveniment interesant si magic a fost dansul mirilor prin norisorii de fum ce se imprastiau pe podea, iar apoi petrecerea a fost in toi datorita prietenilor lor, veniti de departe, din diferite colturi ale tarii – Bucuresti, Timisoara, Vatra Dornei, etc. Dupa servirea tortului am fost placut impresionati de faptul ca mirii au venit la masa noastra pentru a ne invita sa ne distram alaturi de ei. Desigur nu am putut refuza aceasta solicitare si timp de vreo 2 ore am facut parte cu mare drag din grupul simpatic de prieteni de pe ringul de dans.

Dupa nunta, evenimentul fericit din viata lor, Orsi si Dani doresc sa se stabileasca la Dublin, in Irlanda. Le uram si noi sanatate, fericire și visuri implinite.