Dansul mirilor la Restaurant Esedra, Sala Simfonia Satu Mare

Sonia & Tamas | Nunta cu XXL Band la Simfonia Satu Mare

Filmand la una din cele mai moderne sali de nunta din Satu Mare

Una din amintirile deosebite de la nunta Soniei si a lui Tamas este atmosfera rafinata, dar care a dat tonul pentru o noapte plina de distractie si energie. Evenimentul s-a tinut in Satu Mare, intr-una din cele mai noi si moderne sali din zona: Sala Simfonia apartinand restaurantului Esedra. A fost o zi superba de inceput de octombrie, calda si cu cer senin, amintind de zilele de vara si sporind voia buna.

Restaurant Simfonia Satu Mare, aranjament si decor interior

Cover band la nunta in Satu Mare

Pregatirile s-au facut la nivel local, acasa la mire si mireasa. Cei doi s-au intalnit la biserica, unde a avut loc ceremonia religioasa. A fost un moment frumos, pe parcursul caruia toata lumea a fost emotionata. Sonia a tinut un buchet de trandafiri rosii, care in combinatie cu rochia au rezultat in fotografii splendide realizate de Virag Botond, fotograful.

Filmare pregatiri mireasa nunta Satu Mare

Petrecerea a debutat cu un dans elegant efectuat de miri. La scurt timp dupa, toti invitatii dansau pe melodiile cantate de XXL Band. Aceasta e cea mai apreciata trupa de cover-uri din zona, cu solicitari din toate colturile tarii si renumita pentru atmosfera unica pe care o creeaza. Distractia a fost sustinuta si de un cocktail bar excelent, pe care mai ales tinerii -dar nu numai- l-au apreciat. A fost intr-adevar un eveniment foarte reusit unde toata lumea s-a simtit excelent.