Filmarea pregatirilor miresei la Villa Body din Satu Mare

Dupa nunta la Melody Satu Mare, shooting in Budapesta

2 tari, 6 locatii, nenumarate shoturi de Jaeger. Cam asa am putea descrie in cateva cuvinte nunta Otliei si a lui Stefan, la care am avut placerea de a fi videografi in aceasta vara. Desi nunta in sine a avut loc in Satu Mare, la restaurant Melody, dupa eveniment am tinut si un aftershooting in Budapesta. Printre locatiile favorite din capitala maghira s-au numarat castelul Vajdahunyad cat si la Bastionul Pescarilor respectiv castelul Buda. Combinatia dintre natura splendida de vara, vremea excelenta si locatiile incarcate de istorie a rezultat in cadre reusite si un shooting petrecut cu voie buna.

Detalii nunta melody Satu Mare

Ziua nuntii la Melody Satu Mare

Pregatirile din ziua nuntii s-au facut la Villa Body, un hotel elegant din Satu Mare, situat in centrul istoric. Cladirea, mobilata in stilul secolului XIX, ofera vederi asupra principalelor obiective turistice ale orasului.  Pregatirile, ca si nunta in general, nu au mers pe ideea de traditii, concentrandu-se in schimb pe emotiile zilei, spontaneitate si simplitate. Astfel, cei doi s-au pregatit ajutati de nasi si prieteni, dar si impreuna cu baietelul lor de doi ani pe nume Yanis. La ceremonia religioasa, tinuta la biserica Calvaria, Otilia si Stefan au sosit intr-un beatle decapotabil. Calvaria, recent renovata, este unul din simbolurile orasului, construita in stil neogotic. De asemenea, este unul din locurile unde ne face mare placere sa revenim, sa filmam si unde au tinut si Ramona si Raul ceremonia lor religioasa,cu pregatiri tot la hotel, ca mai apoi filmarea de nunta sa continue la Sala Monte Carlo.

Dupa ceremonia religioasa, am tinut o scurta sedinta video la Gravel Garden, un local outdoor din oras. Aici, precum pe tot parcursul evenimentului, am lucrat impreuna cu fotograful Cosmin Soncodi. Petrecerea la Melody Satu Mare a fost foarte animata, s-a dansat mult, gasca lor de prieteni a fost neobosita toata noaptea. Tonul a fost dat de dansul mirilor, care insa a fost un dans in trei, cu Yanis, copilasul, la mijloc. Per total putem spune ca a fost o nunta deosebit de energica cu un party nebun mai rar intalnit.