Pregatiri mireasa in ziua nuntii, Hotel Rusu - Petrosani

Andreea & Iustin | Nunta la cort in Muntii Parang – Hotel Rusu

Ne plac foarte mult evenimentele care se desfasoara in cadre naturale deosebite, iar Muntii Parang sunt un exemplu greu de egalat. Andreea si Iustin si-au sarbatorit nunta in Petrosani, un oras inconjurat de un peisaj incredibil, cu paduri dese si biserici cu arhitectura specifica. Cei doi au fost impreuna multi ani pana s-au decis sa faca urmatorul pas, si de aceea isi doreau ca nunta sa fie ceva cu adevarat special. Asa a si fost.

Cuplu de nunta in Petrosani dupa ceremonia romano-catolica

Primele discutii cu Andreea si Iustin le-am avut pe Skype. Inca imi amintesc cat de usor a decurs totul, si cat de pragmatici si simpatici au fost. Pe drumul spre nunta am calatorit impreuna cu prietenii nostri Stefan Fekete si Andra Dumitru, un cuplu din Cluj care se ocupa cu fotografia de nunta. Ca o mica paranteza, tot ei au fost cei care au fotografiat propria mea nunta. Bucata de drum dintre Cluj si Alba a fost deosebit de aglomerata, asa ca ne-am bucurat din tot sufletul cand am ajuns la hotel, unde am tinut un mic briefing cu mirii.

Ceremonia religioasa si shootingul din ziua nuntii

Urmatoarea zi a debutat in jurul orei 12 cu pregatirile pentru cununia religioasa (starea civila a avut loc in alta data). Iustin a vazut-o pe Andreea pe prima data in biserica; totul a decurs simplu si elegant, intr-o nota stilata. Referitor la ceremonia romano-catolica, a fost una dintre cele mai emotionante la care am asistat pana acum: preotul a fost atat frapant, cat si simpatic, iar efectul cuvintelor sale a fost unul de durata.Inainte sa mergem la restaurant am tinut o sedinta video cu mirii in diferite locatii din apropiere.

Hotel Rusu in ziua nuntii, Petrosani - Muntii Parang

Locatia aleasa, Hotel Rusu, un cort deosebit de elegant

Petrecerea a avut loc la Hotelul Rusu si a fost extrem de animata, cu mult dans si distractie. Muzica a fost in prima parte de factura clasica, interpretata live, iar dansul s-a desfasurat pe ritmurile mixate de DJ Cristian Daniel Rusu, tot din Cluj. Punctul culminant al petrecerii a fost spectacolul oferit de doi jongleri care au pregatit un show cu torte si foc. Imi amintesc cat de uimiti eram si cum ne gandeam ce nunta deosebita aveam ocazia sa filmam.

Show cu torte si foc la nunta - Hotel Rusu, Petrosani