Mireasa si mirele, nunta fara traditii

Emotie si frumusete, lipsita de traditii

A fost o nunta fara traditii, dar cu un mesaj frumos si cat se poate de puternic: “Casnicia nu este sfarsitul iubirii, ci inceputul ei”. Este un tablou pictat continuu de catre cei doi si nu e ceva care sa se termine vreodata. Aceste ganduri emotionante au rasunat in timpul ceremoniei religioase de la nunta Mioarei si a lui Manuel. Acest cuplu foarte drag noua a optat pentru o nunta simpla si lipsita de excesele traditiilor romanesti. Cuplul si-a celebrat dragostea la Restaurantul Crystal din Satu Mare, o locatie plina de stil si eleganta. Pregarile au avut loc intr-o atmosfera destinsa alaturi de prietenii lor cei mai intimi.

Sedinta foto-video in Gradina Romei si distractie cu DJ

Mioara si Manuel sunt un cuplu discret si au optat pentru pregatiri de nunta cat mai simple. Iar aceasta simplitate nu a facut decat sa scoata si mai mult in evidenta sinceritatea lor. Dupa ceremonia religioasa, am realizat o sedinta foto-video in Gradina Romei din Satu Mare. Gradina e cunoscuta drept una dintre cele mai mari spatii verzi din oras. De aceea, am incercat sa reflectam iubirea celor doi profitand de frumusetea acestui spatiu. Apoi, spre seara a coninuat petrecerea mult asteptata. Magia acestei nunti a constat in special in formatul destul de relaxat si lejer pentru care au optat mirii. A fost o nunta de tip petrecere sau party cu un numar restrans de invitati. Acestia s-au distrat la maximum pe rimturile muzicale debordante de energie mixate de un DJ. Noi inca nu am uitat cu cata inflacarare s-au sincronizat cavalerii mirelui in miscarile entuziaste de dans.Mirii si nasii ciocnind pahare de sampanie

Nunta fara traditii devine tot mai populara

Nunta cuplului Mioara si Manuel a fost una dintre nuntile care noua ne-a placut foarte mult. De ce aceasta nunta a fost altfel? Fiindca mirii s-au gandit sa organizeze o nunta micuta si fara traditii. Poate te gandesti ca suna plictisitor si simplist. Dimpotriva, nu a fost deloc asa. Relaxarea si buna dispozitie au insotit invitatii pe tot parcursul sarbatorii. In primul rand, mirii nu au fost stresati si au reusit sa se bucure de fiecare clipa alaturi de prieteni. S-a renuntat la traditii si obiceiuri de prost gust care obosesc sau plictisesc invitatii. De asemenea, nunta fara traditii te scuteste de nervi, stres sau o lista nesfarsita de activitati care “trebuie bifate” in ziua nuntii. Iar daca stii sa iti prioritizezi preferintele, o nunta moderna va fi cu siguranta una de succes, care reflecta personalitatea ta. Mioara si Manuel sunt un exemplu excelent de reusita!