Nunta de rockeri cu motocicleta

O nunta cu parada moto si band de muzica rock

Clau si Dan, protagonistii nuntii de rockeri, sunt un cuplu energic, original si cu multe pasiuni, printre care se numara si motocicletele si muzica rock, cei doi facand parte din clubul moto local pe nume viking club MC. Aceste hobby-uri s-au reflectat si in tematica nuntii, care a avut loc in Satu Mare, la restaurantul Cort de Nunta Dana. Sedintele video si foto, alaturi de fotograful Radu Mihalca, au avut ca obiect central motocicletele. Astfel, am reusit sa surprindem si cateva cadre aeriene deosebite cu mirii care mergeau in paralel pe motor pe un drum pitoresc de tara. Alte elemente interesante au fost verighetele tinute alaturi de casca de motocicleta precum si vesta de piele neagra a mirelui purtata pe deasupra camasii albe. Petrecerea a fost la randul ei originala, cu rock-ul ca stil de muzica predominant. A nunta de rockeri a fost prezenta si formatia Ash Band, care a avut mare succes printre invitati. Acestia erau majoritar membrii ai cluburilor moto, atat cel local cat si cele din alte judete.

Mireasa la nunta de rockeriNunta de rockeri iesita din tipar

Nuntile nonconformiste sunt mereu interesante, iar noi ne bucuram sa fim videografi la astfel de evenimente care ies din tipare, precum o nunta de rockeri. Recunoastem ca de multe ori este nevoie de curaj ca sa organizezi o nunta aparte care nu se pliaza pe modelele traditionale existente. Insa tocmai de aceea evenimentul va fi cu atat mai memorabil, iar mirii vor avea satisfactia unei nunti care sa fie aproape de stilul si personalitatea lor. Un alt exemplu reusit ar fi nunta in atmosfera medievala, unde Zsofi si Laca la fel au spart multe tipare.

In plus, a trata traditiile cu flexibilitate si a le adapta dupa propriul gust are avantajele sale. De prea multe ori mirii sunt prinsi in vartejul obiceiurilor si traditiilor si isi petrec ziua cea mare incercand sa se conformeze asteptarilor: facand compromisuri legate de muzica, vestimentatie, chiar si locatia evenimentului si programul zilei. Insa cei care organizeaza totul dupa cum doresc ei pot fi mai relaxati si pot savura evenimentul fara atatea griji. Asadar, noi am apreciat din plin initiativa lui Clau si Dan de a iesi din tipare. Si cine stie, poate intr-o zi chiar ne vom lua carnetul moto 😊