Filmare miri, sedinta video dupa nunta

Nunta la Restaurant Crystal Satu Mare

Cuvantul care probabil descrie cel mai bine nunta Alexandrei si a lui Günther organizat la Crystal Satu Mare este candoare. Pe tot parcursul evenimentului, de la ceremonii pana la petrecere si shooting, cei doi au fost naturali si simpli, iar cadrele filmate de noi ca videografi au fost firesti si dezinvolte. Inclusiv la ceremonia religioasa de la biserica Calvaria din Satu Mare, atmosfera care adesea e usor formala a fost atenuata de vechea prietenie dintre miri si preot.

Biserica Calvaria, Satu Mare - Cadru aerian

Petrecerea de nunta s-a tinut la restaurantul Crystal Satu Mare, o locatie de nunta eleganta si cu un stil aparte in zona. Si aici, in timpul primului dans, Alexandra si Günther au surprins cu o coregrafie latino sofisticata, dar executata in stilul lor natural, ca si cum ar fi doar ei doi, fara spectatori. In timpul dansului, au fost sustinuti de prietenii lor care purtau cartonase cu inscriptii amuzante si accesorii simpatice in genul celor de la photobooth. La scurt timp dupa, atmosfera a devenit si mai animata pe ritmurile formatiei de cover Traffic Band, adusa tocmai din Budapesta.

Nunta la Crystal Satu Mare

Sedinta after dupa nunta de la Crystal

La marea parte a evenimentelor, shooting-ul este un element central din ziua nuntii. Desi acest lucru are avantajele sale, precum tinuta si machiajul deja pregatite, noi ca videografi consideram ca aftershooting-ul la cateva zile dupa nunta este cel putin la fel de reusit, iar uneori se poate opta si pentru o alternativa, precum sedinta love the dress. In primul rand, dupa eveniment mirii sunt mai relaxati, emotiile mari au trecut iar ei pot trai clipa si bucuria momentului petrecut impreuna fara gandul la meniu, invitati, organizare si alte griji. Iar naturaletea si relaxarea se vad mereu in filmari si fotografii. In plus, daca sedinta de filmare (poate fi impreuna cu cea foto) este intr-o zi diferita, si locatia poate fi aleasa cu mai multa flexibilitate, nefiind legata de zona nuntii. Acesta a fost si cazul de la nunta Alexandrei si a lui Günther: nunta a fost in Satu Mare, iar filmarea secventelor cu mirii de dupa nunta in Baia Mare. Aici, ca si pe parcursul evenimentului, am lucrat alaturi de fotografa Oana Tarta. Si, cu riscul de a ne repeta, trebuie sa subliniem ca au fost niste cadre foarte reusite, care au suprins perfect conexiunea speciala dintre cei doi miri.