Filmare sedinta video la Castelul Karolyi

Nunta la Cort Event in Carei

Beáta si András au optat pentru locatia de nunta asigurata de Event in Carei din mai multe motive. Unul dintre principalele aspecte s-a datorat faptului ca acest cor de nunta dispune si de un spatiu verde unde invitatii pot iesi sa savureze un cocktail sau pur si simplu sa socializeze. In ziua nuntii, in interiorul cortului se aflau mesele decorate elegant in tonuri de maro cu alb, precum si ringul de dans si setul pentru DJ. Vremea a tinut cu noi, astfel ca aranjamentele nu s-au limitat doar la cort si interiorul acestuia. Pe marginile aleii ce serpuia prin gazon catre intrarea in cort au fost instalate bancute albe din lemn. In plus, deasupra meselelor amplasate afara, au fost amenajate lampioane albe rotunde cu picior, aceastea arata deosebit de bine si in secventele filmate. Per total, decoratiile reusite au creat o atmosfera intima in care invitatii s-au simtit relaxati si in care elementul outdoor a fost foarte apreciat.

Nunta la cort Event in Carei

Castelul aflat la cativa pasi de Event in Carei

Atat mirele cat si mireasa sunt nascuti in Carei, insa ambii locuiesc in Miskolc, Ungaria unde Beáta lucreaza ca si medic, asadar la nunta li s-au alaturat si prieteni veniti de acolo. Dupa pregatiri a urmat ceremonia religioasa romano-catolica, oficiata la biserica Kalazanczi, initial atestata in anul 1333 si un punct simbolic al orasului. Ceremonia a fost urmata de o sesiune de filmare in curtea castelului Carei, unde am profitat de natura inverzita de sfarsit de mai. De altfel, castelul este o locatie perfecta pentru filmari si fotografii in natura, avand o mare diversitate de plante in gradini. Dupa shooting ne-am indreptat catre receptia cu sampanie de la cort.

Shooting in ziua nuntii, Castelul din Carei

Petrecere de nunta la Event in Carei cu DJ

O particularitate a nuntii a fost muzica furnizata exclusiv de DJ, spre deosebire de evenimentele unde adesea vine si o formatie live. Insa prezenta unui DJ pe tot parcursul evenimentului are o serie de avantaje. Noua cel mai important ni se pare versatilitatea: faptul ca DJ-ul poate imbina mai multe stiluri de muzica, oricat de diferite ar fi ele, lucru mai dificil pentru o formatie. Cu toate acestea, exista si anumite provocari, printre care interactiunea cu invitatii de la nunta, iar un band live, cum arata si exemplul de aceasta nunta la cort, artistii live pot avea o serie de alte avantaje. Spre exemplu am . Insa in cazul nuntii din Carei, acest lucru nu s-a aplicat, iar petrecerea a fost foartea animata, mirele fiind inclusiv aruncat pe brate 😊.