Filmare cuplu in ziua nuntii la Castelul Karolyi din Carei

Ramona & Raul | Nunta la Monte Carlo cu filmare creativa in Carei

O nunta casual dar energica cu tematica de calatorii

O alta nunta din Satu Mare care ne este aproape de suflet este cea a Ramonei si a lui Raul. Pe langa petrecerea extrem de reusita pe muzica celor de la XXL Band, nunta a fost si un tur prin istoria imprejurimilor. Acestu lucru a conturat din plin personalitatea mirilor, care sunt amandoi amatori de calatorii si adora sa exploreze locuri noi. Astfel, filmarea cuprinde cadre atat din castelul Karolyi, cat si din biserica romano-catolica Calvaria. Pasiunea pentru calatorii s-a regasit si in decorul de la petrecere, tinuta in restaurantul Esedra, sala Monte Carlo. De exemplu, ni s-a parut de efect colajul de poze, din diverse locuri, de deasupra candy bar-ului, precum si motivele de avion din tort.

Pregatiri mireasa - Videografie de nunta la Hotel Poesis Satu MareIn plus, cei doi fiind stabiliti in Danemarca, invitatii erau atat romani, cat si din strainatate. Desi numarul de invitati nu a fost mare, petrecerea la care am asistat a fost una din cele mai frumoase: s-a dansat enorm pe muzica excelenta de cover a XXL Band, iar atmosfera a fost exuberanta. Nunta a fost de zi, intr-o duminica, iar pregatirile au fost fara fast, la Hotel Poesis, aflat la 5 minute de biserica. De mentionat este rochia splendida a miresei, cu un val lung si o coronita alba de flori in par. Ceremonia religioasa a avut loc la Calvaria. Biserica, recent renovata, este considerata o emblema a stilului neogotic, iar in prezent serveste inclusiv o parohie germana.

Sedinta video si de poze la castelul Karolyi

Dupa ceremonie, am programat impreuna cu prietenul nostru fotograf Tiberiu Görbe o sedinta foto la castelul Karolyi din Carei, un orasel la 35 km distanta.

Castelul Karolyi din Carei si parcul - Cadru aerian filmat cu drona

Castelul, in stil baroc si renovat de curand, este unul din locurile cele mai apreciate ale judetului, inconjurat de mister si legende. Una din ele spune cum principele Rakoczi a fugit calare in timpul razboiului printr-un tunel misterios, imens, cale de 5 kilometri. Alta povesteste cum castelul adapostea bogatii uriase confiscate de nazisti si depozitate acolo. Noi am ales sa ne plimbam prin curtea care este habitatul multor specii de copaci si plante, dar si sa exploram interiorul unde sunt expluse mobile din secolul al XVIII-lea.

Decor de nunta cu tematica calatorii