600 226 Story Films

Importanta planingului in ziua nuntii

De multe ori cheia succesului in ziua nuntii sta intr-o planificare bine gandita in prealabil respectiv doi miri care s-au hotarat ca vor pune accent doar pe ceea ce este mai important pentru ei.

succes

Machiaj si coafura

In general realizarea machiajului si pregatirea coafurii dureaza intre 2-3 ore, dar iti recomandam sa discuti aspectele si detaliile odata ce ai rezervat salonul. Nu uita sa iei in calcul si intervalul necesar celorlalte invitate (domnisoare de onoare, membrii ai familiei, nase – in cazul in care va faceti rezervare la acelasi salon). Pe langa optiunea de salon de frumusete, iti sugeram si varianta de a contracta specialisti care sa se deplaseze la tine acasa. In acest fel vei economisi timp si energie.

Pregatirea acasa

Daca esti mireasa, acorda cel putin o ora – o ora si jumatate pentru pregatiri (asta in conditiile in care coafura si machiajul sunt deja terminate). Intervalul rezervat pregatirii se reduce la un minim jumatate de ora – o ora in cazul mireului. Asa cum am specificat intr-o postare anterioara, este o idee buna sa luati in considerare si pregatirea la un hotel. Chiar daca nu optati insa pentru un hotel, incercati sa organizati pregatirea intr-o locatie separata, cat se poate de incapatoare, cu suficienta lumina astfel incat frumusetea si eleganta voastra sa fie accentuatat de spatiul in care va aflati.

Ceremoniei

In functie de apartenenta religioasa, poate dura de la 30 de minute pana la o ora.

Aici poti opta pentru un cor sau un solist vocal, daca ceremonia / cultul religios permite, implica rude sau prieteni in desfasurarea liturghiei. Ideea este ca orice element personalizat iti va face ceremonia mai frumoasa. Recomandam sa sositi la biserica cu 15 minute inainte de ceremonie respectiv sa adaugati la final, cel putin 15-20 de minute pentru felicitari, poze de grup etc.

succes2

Durata petrecerii

In general nuntile de noapte incep seara in jurul orei 8, aproximativ in jurul orelor 9 – 9:30 este momentul primului dans, dupa care alternativ urmeaza momente de repaus (servire a meniului) si distractie. Aproximativ intre 12 si 2 este momentul tortului. Lungimea evenimentului in cazul nuntii de noapte este asadar undeva in jurul valorii de 6-7 ore pentru marea majoritate a invitatilor.

In cazul nuntilor de zi, ora inceperi este mai flexibila (de la ora 2 chiar pana la ora 5-6), urmand aceeasi ordine, cu final aproximativ la ora 12 (adica o lungime de 6-7, pana la 9 ore).

succes3

Indiferent insa din ce latura privim nunta, pana la urma nu lungimea petrecerii determina reusita evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.