Filmare cu mirii in ziua nuntii la Mamaia

Filmare la nunta in Constanta

Nunta Ralucai si a lui Adrian a fost un eveniment plin de surprize, nu doar pentru ei, ci si pentru noi, cei care am raspuns de filmare si de amintirile lor din Constanta. Dar sa incepem cu inceputul. Inainte sa fi fost vorba despre toate aceste amanunte, probabil ca cea mai frumoasa surpriza a fost cererea in casatorie in sine, pe un platou cu vedere la Mediterana de pe drumul spre varful Ypsario, cel mai inalt punct al insulei Thasos. Surprizele au fost la fel de intense si in ziua nuntii, incepand cu Adrian care a fost deopotriva emotionat si entuziasmat sa o vada pe Raluca in rochia de mireasa, pana la buchetul superb violet pe care acesta i l-a daruit. Asadar in ziua de nunta am reusit sa filmam la Constanta un “first look” superb si emotionat. Venind vorba de “first look”, gasesti unul exemplu la fel de emotionant si intr-un cardru superb in articolul nostru despre o nunta rustica la Cluj.

Filmare in ziua de nunta la Constanta

Ziua de 4 iunie a debutat cu o cafea turceasca extrem de puternica preparata de tatal lui Adrian. Pregatirile au inceput devreme dar s-au desfasurat relaxat, oricum obisnuim sa filmam la acest moment al zilei de nunta cateva secvente, cadre mai putin clasice, fara a documentat totul. La ora stabilita mergeam spre Starea Civila tinuta la Casa Casatoriilor din Constanta, aproape de promenada. A urmat casatoria religioasa, iar dupa aceea fotograful Dan Muresan din Cluj, impreuna cu prietena sa, au tinut o sedinta foto cu mirii, nasii si cativa prieteni apropiati la Cazinoul din Constanta, emblema orasului. Inainte de restaurant -Melody Ballroom – am avut chiar timp sa savuram o inghetata la o terasa din apropiere.

Secventele filmate in seara nuntii

Petrecere de nunta cu Trupa Sing, Mamaia - Melody Ballroom

Continuand cu seria de suprize, primul dans a fost o coregrafie de Bachatango minunat executata, care a dat tonul petrecerii si care nu in ultimul rand arata superb pe filmare de nunta. Trupa Sing impreuna cu animatoarele formatiei au intretinut atmosfera cu o varietate de stiluri, de la muzica usoara pana la cea clasica si cea populara. Petrecerea a fost foarte animata, iar noi ne-am pornit spre hotel doar dimineata, cand am reusit sa facem si poze cu rasaritul. Astfel s-a incheiat acest episod de nunta filmat la Constanta si Mamaia, tocmai pe malul Marii Negre.

Filmare nunta Constanta