• Film de nunta Story Films - Ceremonie in aer liber la Satu Mare
137

Evenimente

5

Ani

20

Orase

Videografia de nunta: un set de provocari si recompense

Una dintre cele mai mari provocari in videografie, in filmare, este sa redai sau sa construiesti o poveste in asa fel incat ea sa fie autentica, originala si, totodata, sa transmita emotii publicului tinta. Din aceasta dorinta am lansat in 2013 brandul “Story Films”, marca prin care am incercat sa imbin experienta mea si a colegului meu impreuna cu viziunea noastra asupra videografiei.

Povestea noastra ca videografi de nunta

Desi ar putea suna neobisnuit, insa nu ne-am vazut videografi inca din copilarie si nici prin gand nu ne-a trecut pana acum cativa ani ca vom ajunge  sa calatorim pentru a surprinde una dintre cele mai importante zile din viata multora: ziua intemeierii unei noi familii. Mai mult ca sigur insa au fost aspecte care ne-au placut si ne-au pasionat din totdeauna si care acum reprezinta elementele muncii noastre de zi cu zi.

Iubeam in copilarie filmele documentare, in special materialele realizate de David Attenborough despre natura, plante si animale, dar, la fel de mult, admiram mai toate programele canalelor National Geographic si Discovery. Acestei perioade i se datoreaza si iubirea fata de geografie, tari, capitale, continente, regiuni. Dupa terminarea studiilor am optat pentru facultatea de Stiinte Economice, fiind motivat de reusita unui concurs de antreprenoriat,

Fiindca filmarea este o munca de echipa (chiar si filmarea de nunta), fiind dificil pentru o singura persoana de a se concentra in atatea directii si de a da un randament maxim pe durata unei zile intregi, am cautat pe cineva care sa aiba o viziune similara cu a mea, cunoscandu-l astfel pe colegul meu, iar in 2013 am lansat acest brand.

Kalmar Gyula videographer Story Films

Kalmár Gyula

Gyarmati Tamas wedding videographer

Gyarmati Tamás

Norocosi sa facem ce ne place si sa ne simtim bine in timpul acestui proces:

In general, oamenii care lucreaza in acest domeniu se pot considera norocosi. Nu este usor sa ai raspundere deplina atat fata de tine, cat si pentru serviciul pe care il oferi, insa recompensa unui zambet, al unui ,,multumesc” sau certitudinea din ochii cuplurilor ca si-au ales videograful de nunta potrivit si ca isi distribuie filmul nuntii pe retelele de socializare este o satisfactie extraordinar de frumoasa.
De asemenea, putem sa marturisim ca in ultimii ani am participat la evenimente absolut superbe, in locatii de la mare (Mamaia) la munte (Sinaia). Este un prilej grozav sa te bucuri alaturi de cupluri, invitati, prieteni, familii care s-au reunit pentru a se bucura cu adevarat de acel moment, uitand de grijile de zi cu zi si distrandu-se pe ritmuri latino, retro ori pe versuri de cover.

Valori personale importante pentru noi:

Credem intr-un stil de filmare care nu este intruziv, care nu deranjeaza prin prezenta, care nu incearca sa impresioneze prin echipamentul folosit, care nu este masurat in cantitati, dar care ofera placerea amintirilor atat pe termen scurt, cat si peste 5, 10, 15 ani de la nunta. Este minunat sa fi sunat de un fost client care-ti spune: ,,Am o problema cu sotia mea… nu se mai opreste, se uita in continuu la clipul rezumat de la nunta”.