1024 384 Gyula Kalmar
nunta-satu-mare-primavara-aprilie-mireasa-domnisoare

Brigi & Zoli – 16 aprilie 2016

Brigi & Zoli – o promisiune de suflet implinita

Dragostea este atat de minunata, iar sentimentele reusesc sa-i exprime formele delicate. Astfel de sentimente traiesc de mai mult de 10 ani doi tineri frumosi – Brigi & Zoli – care s-au cunoscut in anii studentiei. Dorinta lor de a fi impreuna s-a concretizat in ziua de 16 aprilie 2016, cand s-a desfasurat ceremonia religioasa a nuntii care a avut loc la Satu Mare. Aceasta nunta a reprezentat implinirea unui vis pe care cei doi l-au avut inca de la inceputul relatiei lor, de pe vremea cand erau studenti si indragostiti, iar promisiunea care si-au facut-o atunci era sa fie impreuna chiar si peste ani.

Si-au notat promisiunea pe o fotografie si acest lucru a devenit deosebit de important pentru amandoi, o promisiune alcatuita din putine vorbe dar atat de minunata, ca un avans al implinirii sigure intr-o zi. Viata i-a determinat sa plece in orase diferite dar distanta nu i-a despartit sufleteste.

Ceremonia religioasa urmata de o petrecere superba

In biserica tinerii au fost emotionati, cuvintele preotului i-au facut sa traiasca si sa inteleaga importanta acestei ceremonii. Mireasa purta o rochie cu dantela delicata, de un alb imaculat, cu voal lung transparent, iar in maini tinea un buchet de trandafiri in culori variate – alb, galben, frez – flori care simbolizau bunele sentimente de dragoste dintre ei. Rochia miresei era o creatie deosebita de la Salon Bianca, iar florile de la Sara Flower. La nunta au fost prezente mai multe domnisoare de onoare, elegant imbracate in rochii vaporoase, roz si crem.

Petrecerea s-a desfasurat la Restaurantul Melody din Satu Mare, acolo atmosfera a fost creata de DJ Dacian care a pus accentul pe muzica de actualitate, retro, dar si muzica clasica si usoara, specifica evenimentului. Un moment romantic si emotionant a fost dansul mirilor care a impresionat prin originalitate si creativitate, a fost o coregrafie proprie, ce demonstra increderea lor reciproca. Distractia a fost amplificata de tinerii care erau multi la petrecere dar si de un photo booth, astfel momentele haioase vor putea fi revazute de invitati, ele fiind un mijloc simplu de a-si aminti de aceasta nunta chiar si peste o perioada lunga de timp. Fotografiile artistice care vor fi gata abia dupa nunta au fost realizate de Tar Attila.

Brigi si Zoli au trait cel mai important eveniment din viata lor, sarbatorirea dragostei, ei si-au unit destinele si sufletele. Se spune ca o casatorie se incheie in ceruri dar se traieste pe pamant. Dorintele lor sunt sa aiba doi copii, o casa mare cu gradina, o viata lunga si fericita si sa se bucure de calatorii.