1024 384 Story Films

Bogi & Andris – 1 august 2015

Cand traiesti o poveste frumoasa de dragoste, ce poti sa mai faci pentru a-ti demonstra fericirea? Poti alege un loc minunat in care sa petreci cele mai frumoase momente ale nuntii tale si unde invitatii vor privi cu placere si minunata poveste de la nunta ta. Asa au facut Bogi si Andris, pe care i-am cunoscut la Targul de nunta organizat la Grand Mall Satu Mare, intr-o zi de iarna, in anul 2014. Locatia aleasa pentru petrecere de tanara pereche a fost restaurantul Paloma Blanca din Satu Mare, un loc de altfel cunoscut deja noua si unde filmam mereu cu placere.

Starea civila a fost in aer liber in curtea restaurantului, unde tinerii si-au exprimat cu emotie consimtamantul reciproc la casatorie, iar ceremonia religioasa a fost cel mai emotionat si important moment in special pentru Bogi care ne-a marturisit cu cateva zile inainte de nunta ca este sigura ca ii va fi greu sa nu fie coplesita de emotii in momentul rostirii juramantului, momente pe care cu siguranta nu o va uita niciodata.

Ne-a fost de mare ajutor si decorul minunat pentru care au optat si care nu a pus in valoare doar povestea lor ci ne-a oferit oportunitatea de a filma cateva cadre de detaliu superbe. Probabil aceleasi elemente au venit si in ajutorul prietenului nostru fotograf Tar Attila in realizarea fotografiilor. Cert e ca impreuna am format o echipa perfecta si vesela si ca albumul foto si filmarea de la nunta vor reflcta acest lucru. Alaturi de invitati si noi am fost impresionati de aranjamentele florale si bineinteles de machiajul profesional realizat de Bea Trif care a fost laudat de prietenele miresei, respectiv de coregrafia primului dans. Primul dans a fost de impact, atat datorita coregrafiei alese cat si datorita efectelor speciale de gheata carbonica furnizate de firma Party Service. Imediat dupa dansul de deschidere a urmat un mic ,,flashmob” la care mirii au dansat alaturi de nasii lor si alti cativa nuntasi. Cert este faptul ca ne-a placut momentele acestea si ideea de flashmob.

Responsabilii de muzica au fost cei de la formatia Puzzle, un cover band talentat din Cluj Napoca. Trupa a facut defapt un mic concert pe o scena adusa de ei, cu efecte si show de lumini, iar invitatii si-au schimbat treptat starea de spirit, au intrat in atmosfera de petrecere si totul a fost plin de amuzament, veselie si voiosie dupa cum se poate observa si in cadrele din rezumatul video al nuntii.