1024 384 Gyula Kalmar

Andreea & Iustin – 13 august 2016

Ne plac foarte mult evenimentele care se desfasoara in cadre naturale deosebite, iar Muntii Parang sunt un exemplu greu de egalat. Andreea si Iustin si-au sarbatorit nunta in Petrosani, un oras inconjurat de un peisaj incredibil, cu paduri dese si biserici cu arhitectura specifica. Cei doi au fost impreuna multi ani pana s-au decis sa faca urmatorul pas, si de aceea isi doreau ca nunta sa fie ceva cu adevarat special. Asa a si fost.

Primele discutii cu Andreea si Iustin le-am avut pe Skype. Inca imi amintesc cat de usor a decurs totul, si cat de pragmatici si simpatici au fost. Pe drumul spre nunta am calatorit impreuna cu prietenii nostri Stefan Fekete si Andra Dumitru, un cuplu din Cluj care se ocupa cu fotografia de nunta. Ca o mica paranteza, tot ei au fost cei care au fotografiat propria mea nunta. Bucata de drum dintre Cluj si Alba a fost deosebit de aglomerata, asa ca ne-am bucurat din tot sufletul cand am ajuns la hotel, unde am tinut un mic briefing cu mirii.

Ziua nuntii si noaptea cu fachiri

Urmatoarea zi a debutat in jurul orei 12 cu pregatirile pentru cununia religioasa (starea civila a avut loc in alta data). Iustin a vazut-o pe Andreea pe prima data in biserica; totul a decurs simplu si elegant, intr-o nota stilata. Referitor la ceremonia romano-catolica, a fost una dintre cele mai emotionante la care am asistat pana acum: preotul a fost atat frapant, cat si simpatic, iar efectul cuvintelor sale a fost unul de durata.

Inainte sa mergem la restaurant am tinut o sedinta video cu mirii in diferite locatii din apropiere. Petrecerea a avut loc la Hotelul Rusu si a fost extrem de animata, cu mult dans si distractie. Muzica a fost in prima parte de factura clasica, interpretata live, iar dansul s-a desfasurat pe ritmurile mixate de DJ Cristian Daniel Rusu, tot din Cluj.

Punctul culminant al petrecerii a fost spectacolul oferit de doi fachiri care au jonglat cu torte si foc. Imi amintesc cat de uimiti eram si cum ne gandeam ce nunta deosebita aveam ocazia sa filmam.

La acest eveniment ne-am deplasat impreuna cu colegii nostri din Cluj, Andra si Stefan, de la Stefan Fekete Photography.