1024 384 Story Films

Andreea & Ghita – 23 august 2015

Nunta a doi tineri care se iubesc si care radiaza de fericire nu poate fi decat o sarbatoare pentru ei si pentru oaspeti. Desigur de reusita acestui evenimente ne-am asigurat si noi la intalnirea organizata cu cateva zile inainte de nunta pentru a clarifica fiecare detaliu al programului si ca totul sa fie pregatit, in cele mai mici detalii (responsabilitati, ore exacte, coregrafie dans etc). O nunta perfecta necesita un plan perfect si o abordare bine gandita, acesta este sfatul nostru pentru tinerii aflati inainte de casatorie si acest lucru nu a fost altfel nici acum.

Cel mai important moment pentru miri a fost ceremonia religioasa, apoi a urmat ceremonia civila in aer liber, din curtea restaurantului, unde au ajuns cu trasura, plimbarea fiind una destul de romantica. (da, in general este invers si prima data se face starea civila iar apoi are loc ceremonia religioasa, insa datorita increderii parintelui am reusit sa inversam ordina si sa facem o economie de drum 🙂 ). Momentul in care au eliberat porumbeii albi spre cer la iesirea din biserica a avut o semnificatie deosebita, simbolizand Duhul Sfant, iubirea, dragostea si pacea dintre ei. Prin aceasta traditie se spune ca tinerii casatoriti vor avea o viata lunga si fericita, ceea ce le dorim si noi.

Petrecerea in cinstea celor doi miri – Andreea si Ghita – a avut loc la restaurantul Paloma Blanca din Satu Mare unde in seara nuntii am fost martori ai unei avalanse de surprize. Ghita, mirele nostru, a prezentat un ppt si un speech presarat cu elemente hazlii despre cum s-au cunoscut cei doi si despre cat de minunat este sentimentul dragostei dintre ei. A urmat o marturie emotionanta din partea Andreei si o mica prezentare de dansuri latino si de societate. La restaurant muzica usoara si muzica de pretrecere a fost asigurata de Sorinel Petric, iar alaturi de noi la amintirile mirilor a lucrat fotograful Radu Mihalca.

Ne-a placut foarte mult si ideea de fotografii imprimate pe magneti la fata locului fiindca acest lucru a constituit un cadou unic si individualizat pentru foarte multi din invitati care si-au facut nenumarate fotografii in coltul foto amenajat de cei de la Unique Art Decor si Floraria Neptun Company. Tinerii casatoriti au inceput sa danseze primul dans impreuna, bland si romantic, apoi dansul a devenit vesel cu miscari dinamice, imbinand toate aceste elemente intr-o coregrafie superba. Avem de remarcat la acest capitol si munca Gabrielei Ille care compus aceasta coregrafie si bineinteles efortul depus de Andreea si Ghita eforturi de care ne-am convins in momentele in care cei doi ne-au trimis cateva materiale filmate cu ocazia antrenamentelor. Aceste cadre sunt deseori valoroase pentru noi fiindca la nunta putem sa ne pregatim cu atat mai bine pentru filmarea primul dans cu cat cunoastem mai bine elementele componente ale coregrafiei.